Over Ons

Over Rotterdam Robotics.

Onze naam verhult weinig over onze roots. We kennen de weg in de Rotterdamse haven, onze basis ligt onder de rook van Rotterdam en als we met je in gesprek zijn bespeur je waarschijnlijk een licht Rotterdams accent. Maar onze drones kennen geen grenzen. Ze vliegen overal waar metingen en inspecties plaatsvinden, waar periodieke keuringen en veiligheidschecks nodig zijn. We komen overal waar jij ons nodig hebt. In zowel de maritieme sector, de offshore als de industrie.

We creeren oplossingen

De drones vormen de basis voor wat we doen. We kunnen niet zonder ze. Zouden we ook niet willen. Toch gaat onze meerwaarde veel verder dan alleen technologie. We fotograferen en filmen vanuit de lucht. En ja, daar zetten we de meest geavanceerde apparatuur voor in. Maar ook onze expertise, vakmanschap en enthousiasme. Het resultaat? We creëren oplossingen voor onze klanten.

Hoe we werken

De handen uit de mouwen steken. Duidelijker kunnen we onze werkwijze niet beschrijven. We schakelen snel, zodat we ook zo snel mogelijk voor jou aan de slag kunnen. Voordat we dat doen nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs. We inventariseren eerst wat je precies nodig hebt. Vervolgens zetten we alles op een rij voor de uitvoering van de opdracht. We bereiden de vlucht tot in detail voor, voeren de opdracht zorgvuldig uit en presenteren het resultaat met een helder eindproduct. En we stemmen alles met jou af, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over ons en hoe wij je kunnen helpen?